Om

S&O Städservice AB

Besöksadress: Högalidsvägen 103 B,
244 36 Kävlinge
Telefon: 040-618 10 10

Om oss

Ny men erfaren städfirma

Det som står i rubriken här uppe låter kanske lite motsägelsefullt men det är precis så det är hos oss – inte motsägelsefullt då, utan så att vår städfirma rymmer massor av erfarenhet även om vi började erbjuda våra tjänster som städfirma först 2015.

Vi som äger och driver S&O Städservice i Skåne har mångårig erfarenhet av professionell städning, att hantera kunder och personal – för oss var öppnandet av vår egen städfirma bara en naturlig utveckling. Både Lisa Sjöström och Malin Olsson, som driver företaget, har erfarenhet av städning, administration och praktiska detaljer så fört företagande är en ganska smidig sak.

Målsättning

När man driver ett företag så måste man ha en ambition, något att sträva efter. Det är målsättningen som motiverar! Vår främsta vision är att våra kunder ska känna trygghet med oss, att de ska veta att de får marknadens bästa tjänster på bästa sätt och till bästa pris.

Detta förverkligar vi genom flera viktiga led, det viktigaste genom att se till att erbjuda våra anställda en stimulerande arbetsplats. Vi erbjuder utbildningar såväl som trygga villkor och vår stab idag består av effektiva, ambitiösa och nöjda städare som delar vår vision. Vi är ett sammansvetsat team!

Miljö och framtid

Som städfirma är det viktigt att ta ansvar för miljön eftersom det i vår bransch cirkulerar en hel del miljövådliga kemikalier. Vi undviker starka kemikalier i längsta möjliga mån och arbetar hela tiden medvetet med hanteringen av dem.

Har du några frågor om S&O Städservice i Skåne och vad vi erbjuder så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Gilla oss på Facebook

© 2024 Städfirmalund.net. Alla rättigheter förbehållna.